fbpx
ÅDraklinikens logotyp Boka tid
Ultraljud av ben med åderbråck

Effektiv och smidig resa mot ben utan åderbråck

Vi välkomnar dig som betalar ditt besök och behandling privat, har en sjukvårdsförsäkring eller kommer via remiss från något landsting.

Hög tillänglighet

Vi har hög tillgänglighet med flexibilitet och korta väntetider såväl inför det första mottagningsbesöket till eventuell behandling.

Våra väl inarbetade rutiner gör din patientresa effektiv och smidig – den medicinska förberedelsen inför behandling är klar när du kommer. På så vis säkerställer vi den effektiva tiden du är hos oss, för att göra din behandling trygg och bekväm.

Så här går det till

Vid angiven tidpunkt tar vi emot dig. Du får byta om och kirurgen genomför ett ultraljud, därefter förbereder vi dig för behandling. Den Endovenösa laserbehandlingen inklusive borttagning av utanpåliggande kärl och eventuell ådernätsbehandling görs vid samma tillfälle.

Efteråt bjuds du på en god fika och stannar ca 20 minuter – hela processen tar 2h.

Du går och står på Dina ben direkt och arbetar dagen efter.

Efterkontroll med ultraljud

Vi kallar dig till ett återbesök med ett kontrollerande ultraljud ca 4-6 månader efter din behandling. Detta görs för att säkerställa att behandlingen är medicinskt korrekt utförd samt att du är nöjd. Det ger oss också en möjlighet att ta hand om eventuella frågor och funderingar kring vad du har varit med om. Som auktoriserad vårdgivare är vi på Ådrakliniken måna om att resultatet uppfyller dina förväntningar.

Välkommen, vi tar hand om dig med vår yrkesskicklighet, erfarenhet och kompetens.

Vi ses!